Δείτε τις 21 συνταγές για να διαλέξετε τον φρέσκο χυμό σας και με ένα τηλεφώνημα να τον παραλάβετε στον χώρο σας στη σελίδα με τα προϊόντα μας.
Για τον επαγγελματικό σας χώρο στείλτε μας τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας

 

+30 21041 24227
greengarden594@gmail.com

Blog

HomeΥγιεινη ΔιατροφηΦρέσκα Φασολάκια
d

Φρέσκα Φασολάκια

Τα φρέσκα φασολάκια και οι αρακάδες έχουν πολλαπλά οφέλη για την υγεία μας…
Αν και, μεταξύ μας, αυτό το φαγητό έχει συνδεθεί πολλές φορές με την εικόνα μιας μαμάς που κυνηγάει το παιδί για να φάει το φαγητό του.
Μπορείτε βέβαια να επιλέξετε να τα μαγειρέψετε με έναν διαφορετικό τρόπο ώστε να ανέβουν στην προτίμησή σας.

Έχουν τόσα πολλά συστατικά πολύτιμα για τον οργανισμό μας που θα σας κάνουν να χαμογελάσετε. Έχουν μια ποσότητα μικρή πρωτεΐνης αλλά είναι γεμάτα φυτικές ίνες, ενώ τα 100 γραμμάρια έχουν μόνο 30 θερμίδες. Τα φασολάκια ενισχύουν το ανοσοποιητικό μας με βιταμίνη C, ενώ περιέχουν σίδηρο και μαγνήσιο, φυλλικό οξύ και μαγγάνιο. Επίσης είναι πλούσια σε φλαβονοειδή

Τα φλαβονοειδή έχουν σπασμολυτικές, αντιαλλεργικές, και διουρητικές δράσεις. Η συμβολή τους στην υγεία έχει αποδειχθεί σε πολλές περιπτώσεις ευεργετική, καθώς ενεργοποιούν ένζυμα τα οποία μειώνουν την πιθανότητα εμφάνισης συγκεκριμένων τύπων καρκίνου, καρδιακών παθήσεων και άλλων παθήσεων που σχετίζονται με τη γήρανση. Έχει βρεθεί ακόμη, σύμφωνα με έρευνες, ότι μπορούν να ρυθμίσουν τα συμπτώματα του διαβήτη σε πολλούς ασθενείς. Τέλος, κάποια φλαβονοειδή συμβάλλουν επίσης στην καλύτερη υγεία των δοντιών και τη μείωση της εκδήλωσης κοινών ασθενειών όπως η γρίπη.

Έχει βρεθεί ακόμη, σύμφωνα με έρευνες, ότι μπορούν να ρυθμίσουν τα συμπτώματα του διαβήτη σε πολλούς ασθενείς.

Το άρθρο είναι μόνον ενημερωτικό. Δεν παρέχει συστάσεις κατανάλωσης ή άλλης χρήσης. Για οποιαδήποτε χρήση απαιτούνται εξατομικευμένες συμβουλές, που πρέπει να ζητήσετε από τον γιατρό και από τον διαιτολόγο σας.

Εμπνεύστρια της δημιουργίας της Green Garden είναι η κυρία Μαρίνα Τσόγκα που, από το 1993, καλλιεργεί το πρότυπο του υγιεινού τρόπου διατροφής στου ανθρώπους γύρω της. Η αγάπη της για την υγεία και την αφθονία σε όλα είδη διατροφής έγιναν το σήμα κατατεθέν της αλυσίδα καταστημάτων Green.

Sorry, the comment form is closed at this time.

if( function_exists('slbd_display_widgets') ) { echo slbd_display_widgets(); }