Δείτε τις 21 συνταγές για να διαλέξετε τον φρέσκο χυμό σας και με ένα τηλεφώνημα να τον παραλάβετε στον χώρο σας στη σελίδα με τα προϊόντα μας.
Για τον επαγγελματικό σας χώρο στείλτε μας τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας

 

+30 21041 24227
greengarden594@gmail.com

Έχει βρεθεί ακόμη, σύμφωνα με έρευνες, ότι μπορούν να ρυθμίσουν τα συμπτώματα του διαβήτη σε πολλούς ασθενείς. Τέλος, κάποια φλαβονοειδή συμβάλλουν επίσης στην καλύτερη υγεία των δοντιών και τη μείωση της εκδήλωσης κοινών ασθενειών όπως η γρίπη.

Τα σύκα περιέχουν μεγάλη ποσότητα ασβεστίου, όπως και κάλιο που εμποδίζει την απώλεια ασβεστίου, και έτσι είναι σύμμαχοι μας κατά της οστεοπόρωσης. Τα σύκα αποτελούν ένα φυσικό αφροδισιακό, ξεσηκώνοντας τις ορμόνες μας!

Η υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνη C της φράουλας, ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και προστατεύει τον οργανισμό από τις διάφορες λοιμώξεις και μικρόβια, όπως επίσης φημίζονται για την αντιγηραντική τους δράση κρατώντας το δέρμα νεανικό και καταπολεμώντας την ακμή.  Ακόμη η βιταμίνη C της φράουλας επιταχύνει το μεταβολισμό και βοηθάει έτσι το σώμα να χάσει βάρος.

Μελέτες στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ, σε πάνω από 124.000 άτομα, έδειξαν 32% μείωση του κινδύνου του καρκίνου του πνεύμονα, σε άτομα που κατανάλωναν τακτικά, ποικιλία τροφών, πλούσιων σε καροτενοειδή. Μια άλλη μελέτη σε γυναίκες που είχαν ολοκληρώσει τη θεραπεία σε αρχικά στάδια καρκίνου του μαστού, διαπίστωσε ότι οι γυναίκες με τις υψηλότερες συγκεντρώσεις καροτενοειδών στο αίμα, είχαν τη μικρότερη πιθανότητα υποτροπής του καρκίνου.

if( function_exists('slbd_display_widgets') ) { echo slbd_display_widgets(); }